РАСПОРЕД ЗА ПРИМАЊЕ ДОКУМЕНТИ ПРИ УПИС

ВО ДСУЛУД „ЛАЗАР ЛИЧЕНОСКИ” – СКОПЈЕ

ПО АЗБУЧЕН РЕД

 

16.06.2020 ВТОРНИК И 17.06.2020 СРЕДА

07:00   А Б В

08:00   Г Д Ѓ

09:00   Е Ж З

10:00   Ѕ И Ј

11:00   К Л Љ

12:00   М Н Њ

13:00   О П Р

14:00   С Т Ќ

15:00   У Ф Х

16:00   Ц Ч Џ

17:00   Ш

 

НАПОМЕНА: ВО ДВАТА ДЕНА ОД ПОДНЕСУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИ НА 16.06.2020 ВТОРНИК И 17.06.2020 СРЕДА ИМААТ ПРАВО НА ПОДНЕСУВАЊЕ ДОКУМЕНТИ НА ПРЕЗИМИЊАТА НА СИТЕ БУКВИ СПОРЕД РАСПОРЕДОТ ДАДЕН ПО ЧАСОВИ.