Р. б

ИД

Име на ученик

Име на родител

Презиме наученик

Подрачје

Статус на апликација

Бодови одуспех

1

130381

Андреј

Зоран

Станковски

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

2

130721

Нина

Жикица

Јовановска

дизајнер за

ентериер,

Проверено

75.0000000000

3

130925

Кристијан

Искра

Вржалковски

графички

дизајнер

Проверено

75.0000000000

4

131043

Филип

Јоаннис

Константинопо

улос

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

5

134100

Ева

Виктор

Георгиева

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

6

134128

Мила

Сашо

Андова

дизајнер за

текстил и

Проверено

75.0000000000

7

141726

Михаела

Бранко

Белдедовска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

8

127138

Лука

Иван

Бојковиќ

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

9

140714

Марија

Горан

Зафировска

сликарски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

10

140689

Станислaва

Оливера

Евтимовска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

11

138958

Јована

Кети

Качаниклиќ

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

12

129258

Мина

Роберто

Маневска

сликарски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

13

144395

Ксенија

Игор

Довезенски

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

14

145292

Марија

Иван

Џинова

сликарски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

15

133642

Кристина

Бојана

Петровска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

16

135652

Теодора

Зоран

Ставрова

сликарски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

17

128060

Олга

Трајче

Ѓоргиева

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

18

130188

Андреа

Кристина

Зафировска

Деловска

дизајнер за

ентериер,

Проверено

75.0000000000

19

142550

Бојан

Мирче

Стојковски

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

20

149173

Елиза

Менфи

Азизи

мултимедиски

дизајнер

Проверено

75.0000000000

21

137012

Мина

Илија

Кирова

мултимедиски

дизајнер

Проверено

74.8214285715

22

133472

Иван

Соња

Милошев

графички

дизајнер

Проверено

74.8214285715

23

131135

Ева

Ирена

Дохчев

сликарски

дизајнер

Проверено

74.8076923078

24

131725

ЕВА

ПЕЦЕ

ТАНЕСКА

сликарски

дизајнер

Проверено

74.8076923078

25

135895

Тереза

Митко

Тачевска

сликарски

дизајнер

Проверено

74.8076923078

 

26

135548

Ели

Борис

Поповска

сликарски

дизајнер

Проверено

74.6153846155

27

133245

ЈАНА

ХРИСТИНА

САМАРЏИЕВА

сликарски

дизајнер

Проверено

74.4230769230

28

130599

Лина

Илија

Господинова

сликарски

дизајнер

Проверено

74.0357142858

29

133887

Марија

Зорица

Христовска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

73.95238095

30

141122

Александра

Тони

Спасовска

графички

дизајнер

Проверено

73.9642857142

31

128652

Петар

Александар

Тасевски

мултимедиски

дизајнер

Проверено

73.8571428572

32

131937

Теодора

Никола

Трајковска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

73.7884615385

33

132731

Михаела

Лепа

Ризова

сликарски

дизајнер

Проверено

73.5219780220

34

142522

Елиса

Суријан

Асанова

сликарски

дизајнер

Проверено

73.1043956042

35

140747

Андреа

Александар

Василевска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

72.9285714285

36

145383

Јана

Драги

Илијевска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

72.8076923078

37

139576

Стефан

Ивана

Бјелиќ

дизајнер за

ентериер,

Проверено

72.6153846155

38

124685

Михаела

Јордан

Чавдарова

дизајнер за

ентериер,

Проверено

72.4880952380

39

139209

Мила

Синиша

Ристеска

дизајнер за

керамика

Проверено

72.2902930402

40

136907

Ивона

Атанас

Андреевска

графички

дизајнер

Проверено

72.2857142858

41

127957

Јована

Теодора

Шалевска

графички

дизајнер

Проверено

72.1510989012

42

132878

Милена

Емилија

Ристиќ

сликарски

дизајнер

Проверено

71.9404761905

43

138169

Јована

Владимир

Лазева

дизајнер за

ентериер,

Проверено

71.9294871795

44

133336

Анастасија

Зоран

Јованова

дизајнер за

текстил и

Проверено

71.5805860805

45

130093

Кјара

Емилија

Шмелцеровиќ

мултимедиски

дизајнер

Проверено

71.5549450550

46

129097

Јана

Дејан

Зориќ

мултимедиски

дизајнер

Проверено

71.3942307692

47

145505

Кети

Марина

Тасева

мултимедиски

дизајнер

Проверено

71.2820512820

48

133846

Настасја

Борис

Милевска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

70.8626373628

49

141331

Јана

Александра

Манчевска

графички

дизајнер

Проверено

70.6346153848

50

146048

Теа

Ирина

Спанакова

графички

дизајнер

Проверено

70.5837912088

51

141053

Ема

Елена

Илиевска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

70.4285714285

52

140414

Филип

Тони

Симоновски

мултимедиски

дизајнер

Проверено

70.2371794872

53

136380

Срна

Дејан

Филиповска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

70.2179487180

 

54

129691

ЕМА

АНЃЕЛКА

СТЕФАНОВСКА

мултимедиски

дизајнер

Проверено

69.9725274728

55

129866

Иван Паул

Елена

Хоутхуијзен

сликарски

дизајнер

Проверено

69.4862637362

56

139617

Благица

Љупчо

Цикарска

графички

дизајнер

Проверено

69.3782051282

57

139959

МЕЛАНИ

Саше

МАНЧЕВСКА

дизајнер за

текстил и

Проверено

68.6346153848

58

131343

Елена

Васил

Петровска

дизајнер за

ентериер,

Проверено

68.3452380952

59

129732

МАРКО

ДАНИЕЛА

АНОСКИ

мултимедиски

дизајнер

Проверено

68.2142857142

60

129062

Ивана

Лазо

Мановска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

67.4478021978

61

141360

Амина

Мерсин

Дациќ

графички

дизајнер

Проверено

67.4441391942

62

132863

Ана

Весна

Лукановска

графички

дизајнер

Проверено

67.0934065935

63

136141

Сара

Александар

Траиловиќ

дизајнер за

ентериер,

Проверено

66.9478021978

64

137831

Славица

Димитрија

Стојковска

графички

дизајнер

Проверено

66.8131868132

65

129331

Сара Елиана

Елена

Стојчевска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

66.6039377290

66

127859

Ангела

Елена

Павловска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

65.7875457878

67

130274

Јана

Љупчо

Ацески

дизајнер за

текстил и

Проверено

65.2994505495

68

129642

Лилиана

Ели

Пујовска

графички

дизајнер

Проверено

64.1630036628

69

131432

Мила

Ирена

Мавровска

сликарски

дизајнер

Проверено

63.7518315020

70

146928

Викторија

Дарко

Крстевска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

62.1506410258

71

137475

Лина

Дејан

Митревска

графички

дизајнер

Проверено

61.8675595240

72

125225

Маријано

Aнтони

Веновски

дизајнер за

текстил и

Проверено

61.7564102562

73

138815

Максим

Татјана

Кралев

мултимедиски

дизајнер

Проверено

59.2683150185

74

132689

Деспина

Весна

Јовановска

мултимедиски

дизајнер

Проверено

58.0338827838

75

145992

Клаудија

Јане

Ангеловска

сликарски

дизајнер

Проверено

57.3534798538

76

137598

теодора

росана

капиданова

вајарски

дизајнер

Проверено

56.2820512822

77

134983

Јелена

Томислав

Стефановиќ

графички

дизајнер

Проверено

55.8040293040

78

146377

Михаела

Билјана

Панпур

графички

дизајнер

Проверено

55.4102564102

79

142110

Дарио

Христина

Смилевски

мултимедиски

дизајнер

Проверено

53.1607142858

80

142931

Теодора

Леон

Јованоска

сликарски

дизајнер

Проверено

51.9954212452

81

139246

Tamara

Sasho

Ivchevska

сликарски

дизајнер

Проверено

51.0746336998

 

82

141910

Тамара

Виктор

Живковска

сликарски

дизајнер

Некомплетна

документација

75.0000000000

83

136453

Александар

Бошко

Димитриевски

сликарски

дизајнер

не ги

исполнува

43.6991758242P