18742404_10211284604964049_1455848263_o

На 27 и 28 Мај 2017-та, нашите ученички од I-година графика, мултимедија и ентериер и мебел, заедно со нивната професорка по Цртање и сликање Мила Трендафиловска, учествуваа на Цветниот фестивал. Настанот се одржа во паркот спроти Веро 2 под покровителство на град Скопје

 

 

 

18745332_10211284605324058_1457389849_o

 

 

18745368_10211284607884122_843468495_o (1)

 

 

18765208_10211284605444061_1626188923_o

 

 

18767061_10211284608444136_2037497183_o

 

 

18789666_10211284604764044_1929181616_o

 

 

18789838_10211284608044126_869477989_o