Согласно конкурсот од Министерството за образование и наука за запишување ученици во јавните средни  училишта во учебната 2024/2025 година во Република  Македонија  и конкурсот за изменување и дополнување на конкурсот за запишување на ученици во јавните средни училишта во учебната 2024/25 година, Училишната комисија за  спроведување на Конкурсот за запишување на ученици во јавните средни […] ↓ Прочитај повеќе…