На   07.06.2011 во  галеријата на  Чифте Амам  се одржа завршната изложба на  училиштето за  2011 година која  ја отвори  Министерката за култура  госпоѓа  Елизабета  Канческа Милеска.

IMG_1122

IMG_1126

IMG_1132

IMG_1133